Lastbilen

 Älsklingen förut när han va hem å tog rast :p

Arg tjej!

Aa jag sitter i Kristinehamn utanför morsans jobb å väntar på att hon ska sluta! Hon slutar alltså tre å anledningen till att jag är här så tidigt är att jag skulle egentligen varit in på maxi :-P men när jag stod på maxi parkeringen så upptäcker jag att min väska är kvar hemma! :-( suck! Vad trött jag blir på mig själv!

Aja nu får jag ta mig en promenad här ute vid vattnet så länge :-P
Annars idag har jag slipat litte på soffan, älsklingen kom hem med lastbilen en snabbis på rast :-) Stackarn fick punktering i morse så lastbilen va lite skadad men sånt som händer. Å tur att allt gick bra å sådär iaf! :-) Lagat kalops så han ska ha när han kommer hem ;-) Bortskämd han är min lilla gubbe! ;-) hihi pusspåhan!
Dusch å fix fick de bli innan ja åkte till khamn. Så nu återstår de bara å vänta på tills klockan blir tre då jag å mor drar till Jula i Kd :-D Bye!

Tjugosjunde September

Tjo!
Idag är de tjugosjunde å lön :D Å den största lönen jag någonsin fått så jag är sjukt nöjd! :-) wihi! Aja, fick å tog mig sovmorgon i morse vilket ja inte skulle för skulle ringa ett samtal tidigt i morse men så blev de ej :-( surt när de hade teletid mellan kvart över åtta till halv tio, så vaknar man halv tio ;s mkt surt! Aja blev iaf upp å så drog ja ner till svärmor för å färga håret på henne :-) Drack te å litte sånt under tiden färgen satt i. Blev sedan dusch å sen dra till jobbet direkt. När ja kommer hem nu ikv så har vi besök av Laura, Richard å lille Wille :-) Fast dom drog när ja kom hem tyvärr men hann å se dom iaf :P Nu ligger ja i soffan å tittar tv med en katt på armen ;p hihi mys! Snart fåre bli sängen för i morrn ska Pernilla ge sig på det där samtalet som ja skulle ringt i morse :-P lycka mig till! ;-) haha! byebye!

My love

Älskar dej! 

Tjugofemte September

Tjo!
Idag va de en helt normal dag för mig. Såg ungefär ut som de andra dagarna som jag inte gör nöe på. Tex så sov ja länge i morse å jag åt samma frukost å jag såg på tv å duscha innan ja åkte till jobbet :-P Till och med på jobbet va de som vanligt! :-) Men de som va ovanligt va att ja sluta kvart över nio ist för åtta :-P Grymt ovanligt faktiskt! Men fick mig en liten pratstund med fia där sista timmen så gjorde inte ett dugg att ja sluta senare :-D hihi! Hon följde även med mig till Ica när vi slutat, så blev en massa prat på den lilla stunden. Men alltid något liksom :-) Kom hem rätt sent så fick bli soffan en stund, men nu ligger jag i sängen för klockan står på 05.30 så lär söve nu! Natti! :-)

Tjugofjärde September

Tjo!
Igår fick de bli ner till mor å far för mary kay Malin kom dit med massa nya produkter! ;d Så jag köpte litte grann som jag ska prova, blev bla en primer till ögonfransarna å ett handsett med skrubb, återfukt å litte annat :p Aja de va trevligt! När ja kom hem så fick de bli bastubad med älsklingen:p Jag kan ju bara säga att jag höll på å dö, shit så jädra varmt! :p haha! Men har man en finne till morfar å badat sen man var typ två år så klarar man dedär bättre än mig ;d haha! Efter de så blev te å titt på Beck som gick på tvn:p
Aja, idag söv ja verkligen ut sen kom Laura, Wille å Johan hit på besök så vi fika å prata en stund :p Har även slipat på soffan som de äntligen har hänt nöe me nu ;p Ni ska få bild. Sen har jag inte gjort så mkt mer än å laga mat å duschat samt å skött om mina fötter med ett fotbad :p Mkt behövligt! Så nu ligger jag i soffan å känner mig fräsch! Men snart får de att bli sängen, så nu säger ja godnatt!

tjugoandre september

Tjo, ligger i soffan efter två kvällspass så i morrn jobbar jag dagen. Kommer dock bli asjobbigt å gå upp tidigt :/ Idag så kom mor å far på besök innan jag drog till jobbe :p trevligt! Nej nu ska jag ta mig en dusch sen sova, för klockan står på 05.30 ;/ byebye!

Godmorgon!

Helt otroligt att blogg.se har fixat en app för Android:-P testar den just nu å hoppas verkligen den förbättras inom kort framöver.
Själv ligger jag kvar i sängen ännu å de va inte meningen idag men så fick de bli ;p Iaf nu fåre bli te å kliva upp å börja slipa på soffan :) pusshej!

Tjugonde September

Tjoho!
Igår blev de inte mkt gjort mer än att vi va ner till mor å far å hämtade kökssoffan som jag h¨ller på med.. Slipar å grejjar, den ska alltså bli vit å just nu är den bajsbrun ;s haha!
Idag har vi varit å hämtat älsklings cröss som varit på lagning.... Btw, så har jag ju syster å Alwin på besök här i morse, å shiiit vad han växer :) Drack kaffe å snacka massa... Nu ikv har jag slipat på soffan litte grann, men det kommer ta sin tid...
I morrn hade jag tänkt å gått upp i tid för att jag har en del å göra :) Hoppas det blir så bara, men i morrn blire iaf å jobba, har en jobbhelg framför mig! :/ SUCK! Aja, så e de väl å jobba inom vården... Nu bjussa jag på lite bilder:P
Förresten, vi har ÄNTLIGEN fått internet å tv :D Jippi! Inte kollat på tv på 3 månader här hemma :O WTF lix... Aja nog om detta!
 
Bäbisarna myser!
 
Syster å Alwin
 
Bäbisbjörnen ;)

Artonde September

Hej! Igår hade jag min Fia här :) Först blev de å åka till Hällefors för å handla litte käk som vi sedan lagade när vi kom hem tbx :) Blev även å prova å ta ut katten i den nya selen men de funka inte speciellt bra ;p hehe! Han skulle verkligen ur den där å de lyckades han bra med för Fia å ja kunde inte med den där så speciellt bra ;) Sen blev de å feta oss resten av dagen/kvällen ;p Blev typ två filmer, sen prata vi om allt mellan himmel å jord!  Va så sjukt länge sen så de va trevligt =)
 

Fiabus! :)
 
Idag hare inte hänt så mkt, mer än å fixa lite i köket å krångla med fönstrena.
Nu sitter jag i mina Onepiece å kollar på Snabba Cash med älsklingen å Zaring ;p hehe Aaa så mkt har jag gjort idag ;p haha byebye

Myser med mig i Onepiecen ;) Min goding!

Mys


Kissen å jag sitter här å myser i pyjamas å allt ;p haha!
Men nu äre dags å klä på sig å kanske ta sig en promme sen hem å städa hela huset för i morrn kommer Fia hit=) Å då måste de ju va fint ;) Har iaf fått gardinerna till köket nu å de sitter på plats, lite små ändringar bara så är jag sjukt nöjd! :) Men men nu fåre bli nån nytta, byebye!

femtonde september

Tjo!
Idag har jag sovit ut, tog mig en dusch sen vidare ner till mor å far :-) där tvätta ja min bil utvändigt å även slipat på kökssoffan :-) så nu är iaf locket färdigt. Nu är jag äntligen hemma å myser med kissen framför tvn :-) snart blire sängen. Bye!

Fjortonde September

Tjoho!
Idag kom jag upp i tid men dock blev de ingen promme pga detta skitväder ;/ Ist har jag gjort en lasagne ;p Som nu står inne i ugnen... MUMS! Ja jag har inte gjort så mkt idag mer än å laga mat... Är gubbar här också som fixar med nån dörr nere i källaren :p Så kan inte tända i pannan så får bli te å åka ner till svärföräldrarna å duscha innan det blir dags för jobb :) Kör ett pass på 14-20 ikv... Sen tar jag helga!! :) Wihi!
Nej de va litte onödigt inlägg men men, byebye!

Trettonde September

Tjoho!
Sjukt länge sen ja skrev nu men kan bero på att vi inte har fått nå internet ännu :/ Men har lånat internet just nu... Slänger in litte bilder å skriver litte smått å gott!
 
Pomenade har jag varit ute på iaf, både med svärmor å med mig själv ;p I måndags tog jag mig en springtur på ca 2km å igår tog jag mig en promme/springtur på 8km så jag känner mig rätt så nöjd! Idag har jag slappat efter jobbet men de va jag värd ;p I morrn blire ut igen innan jobbet, kör nämligen kvällen imorrn ;p Sen ledig helg som tur e, för är helt slut efter mina tre nattskift som jag hade i helgen som va :/
 
Lille Alwin på bilden! Jag har haft besök av syster å barna i Lesjö :) Å jag har även vart dit å hälsa på... Å på vägen hem därifrån så stod de ett hus å brann i Lesjö, läskigt! USch bränder tkr inte jag om.. USCHUSCHUSCH! Men men barna växer så de knakar..
Storkillen Adrian!
 
Å så våran lille Blixten :) Skaffat kisse har vi gjort. Kommer från djurskyddet i filipstad =) Snutteplutten har alltså damp här på kvällarna, han kör lite kvällspass innan de e sovdags ;) haha!
Men nu ni ska jag fortsätta å titta på Two and a half men ;P Bye!

bild uppdatering

 
 


w





 

välkommen hit!

RSS 2.0