Tjugoandre maj

Idag har ja sovit ut, å gud så gött de va. Har spenderat några timmar med Fia idag ! ;p Först drog vi till wasabutiken sedan till ok å tog oss en glass, mums! Inte nog med de, tog oss en tripp förbi thai/kinan också ;p vart å glys på stan litte också.
,
Hann med å dammsuga lite hemma också innan vi drog till gåsbörn, men inte för å greja med ved denna gången utan för å njuta av de underbara vädret. sitter nu på mitt favvoställe å njuter av solen, nyss hitkommen från en svettig promenad med hundarna ;p
känns så skönt å inte jobba förens på torsdag, nu när de e så fint väder! byebye!
Gammal bild

Tjugonde maj

Jaha, vad har jag gjort den senaste tiden då?!
Jo jag har nästan bara hållit på med ved till huset som jag å älsklingen ska hyra;p
Vi har haft överraskningsfest för Frida, superkul va de;p bilder kommer nedan. Ho vart ju super chockad :p haha så jäkla roligt :p tack alla för en super kväll!
Jag har varit på brandövning genom jobbe. Fick provsläcka samt å kväva elden på en docka :p Inte så roligt men nyttigt, tur ja hade med mig Natasha så jag hade nån att prata med ;p
Har också varit i Lesjö å hälsat på mostersonge, så snutti han är :p Å syrran har bleve bra fet nu ;p haha!
Har säkert hänt massa mer men minns inte nu ;/ Sitter nu på jobbe å är rätt så trött så nu får de va punkt för den här gången...

Godmorgon

Drar ett snabbt inlägg här på mörakvisten. . . Har söve sjukt dåligt inatt, först kunde ja inte somna. . när ja väl somnade så ringer älsklingen å väcker mig :/ Då hade han glömt nyckeln i lastbilen så han kom inute in ;p pSå bara för mig å kliva upp mitt i natten. . aja, väl uppe så fick de bli en lång å varm dusch. Nu äre dags att ge sig av till jobbe för det sista arbetspasset denna veckan..

Nionde maj

Börjar med gårdagen. . .
Tvättade bilen i gåsbörn å de behövdes vill ja lova... Blev sedan upp till Hagfors där valsarna förlorade ;/ lr vad man nu säger när det gäller speedway ;p haha . . Idag har ja tvättat, diskat å laga mat på förmiddan innan ja börja jobba :-) nu sitter jag i soffan å halvsover till skilda världar :D väntar på att älsklingen ska komma hem också =)

Åttonde maj

Nu va de ett tag sen...
Gör en kort sammanfattning här :)
Träffat Fia har jag gjort å tagit en varsin glass å snackat :)
I fredags då blev de till CSK... Hoppas på svar snart å att de inte är nån fara:) Efter de blev de till Jula, Stadium å Lager 157 en snabbis :) Jag hittade mig en ny skinnjacka samt en blus... Älskling fick sig två tröjor :) Sen vidare hem till mor å far där vi skulle va hundvakt :) Vilade iaf middag hos dom en timme le två sedan vart de mest slöa =)
,
Lördag vart de upp tidigt som tusan för att dra till jobbet :) När ja sluta så vart de hem till mor å far igen för att plocka undan i garaget där :) Sen kom dom hem med flyttlassen.... Då vart de å hjälpa dom med å fixa upp de på garagevinden ;p JOBBIGT! ;) hehe Men de gick allt... Åkte hem vid typ 8 på kvällen å då blev de till Gåsbörn direkt.... tror ni ja va TRÖTT?! ohja! Hållit igång HELA dagen verkligen... Nyttigt för mig de...
,
I söndags vaknade vi i Gåsbörn... Älsklingen åkte iväg till crössbana med mina nycklar så va bara för han å komma tillbaka de, eftersom jag skulle iväg å jobba också ;p Aja, ja åkte in till stan för å handla sen laga mat fort som tusan sen till jobbe :)
Igår jobba ja dagen så vart inge mer med den dagen!!
,
Idag har jag verkligen sovit ut känner jag... Tog mig en lång skön dusch, sen grejjat litte :) Älsklingen putsade iaf de sista fönstret i vardagsrummet =) Nu har vi nyss ätit å ska snart till Gåsbörn för att tvätta bilarna sen vidare till Hagförs för å titta Speedway ;) bye!

Andre Maj

Tjho!
Då va de ny månad då å de närmar sig till sommaren :)
Har gjort mina nätter för den här gången, SKÖNT! :D Men inte lika skönt å bleve förkyld :/ Tror de är min kära mor som smittat mig ;p
Igår tog ja de mest lugnt å degade till Skilda världar... Å sov mest hela dagen =)
Idag har ja å Fia varit till Ica å till OK för å köpa tvättgrejjer till min bil... Tänkte tvätta den nån dag här framöver :) Sen åkte vi till Pekås för å köpa blommor till blomlådan... Köpte oss även en varsin glass :) SKjutsa hem henne, sen väl hemma så planterade jag blommorna, dammtorka möblerna å räcket på balkongen :) Vart även å skura golvet där ute... Sen satte jag mig där ute å njöt litte, så grymt skönt väder ute!!! :) ME like ;) Fick tummen ur å tvätta fönstrena i köket samt sovrummet, så nu bara i vardagsrummet kvar... Tänkte jag ta i möra förmiddag om jag känner för de då ;p hehe Nej nu ska jag nog ta å göra mat snart om inte älsklingen hör av sig så jag ska hämta honom :)

Nya brillorna


Njuter av vädret på balkongen :)


Blomlådan


Möblerna

välkommen hit!

RSS 2.0