27 November

Ett tag sen jag uppdaterade nu igen :(
Har iaf vart ledig nu i helgen så det har avrit grymt skönt men däremot så har jag å älsklingen grejjat som bara fasiken i lägenheten så är grymt nöjd nu :) (bilder kommer). Igår var vi ner till mor å far och hämtade datastolen å sedan en kortis till Gåsbörn för å hämta datorn å nack krage åt Gustav :)
Tvättat, satt upp grejjer, ströki gardiner, städat hela lägenheten å lagat mat... Så har våran dag sett ut idag :) Trodde jag hade mkt att skriva men nu örker ja int skrive mer :( Mamsen är på ingång så får väl va social mot henne då :) Hejsvejs!
Sovrummet
Köket
Vardagsrummet
Vardagsrummet
Hallen
Hallen

24 November

Tjosan!
Idag har jag dammat hela lägenheten å ställt fram stakarna å stjärnan i sovrummet :) Duktigt!
Nu ska gardinerna upp i köket, vintrinskåpet ska ställas upp å borras fast i väggen sedan dammsuga å skura, sen är jag färdig för denna gången ;) Längre fram ska ju tomtarna fram också, LÄNGTAR! Så mysigt med julen ju :) Aja hinner inte skriv mer för ska strax dra till jobbet :) Hejsvejs!

23 November

Nu va de ett bra rag sen igen :( Fy skäms på mig!
Har iaf hunnit med två tripper till Kd å fick med oss ett vitrinskåp å ett skrivbord hem :)
Det är monterat nu men ska ställas rätt å sedan skruvas fast i väggen :) Det blir nog riktigt bra iaf.. Å städas ska de göra å plocka ram stakarna å stjärnorna i ffönstren å sedan upp med julgardinerna i  köket :) Jag bara älskar julen alltså! Mysigt värre! Å ännu bätttre med detta de e att jag har ett eget hem å inreda med julsaker :D Va inte lika roligt å spännande när man bodde hemma :P Hehe!
Jobbet rullar på å de känns inte som om jag har tid för nått annat :/ Allt hamnar efter här hemma... Men nu ska jag iaf försöka få på mig litti kläder å sedan diska för sewn blire jobb kl. 14-20 :) Hejsvejs!

15 November

Tjoho!
Klev upp i tid idag för en gångs skull när jag är ledig...
Skickade iväg älsklingen till besikningen så han fick besikta min bil å vet ni vad?! ;) Den gick igenom felfri, Woho! :D I´m happy! Aja... efter de blev de iaf upp till vårdcentralen för Gustav skulle fixa tid men de fick han tydligen ringa å göra, hum DÅLIGT! Sen vidare för å beställa tid för synundersökning... Vidare till Ica för vi skulle försöka å komma på nånting å äta men de va rätt dött på den idén så vi sket it :P LATA.SE .... Kom hem å tog det lugnt ett tag sen vart de ner på stan med Frida å kikade litti i affärer å snacka en massa :) SKulle försöka å hitta nån julklapp men de gick inge lyckat så får bli en resa till Kd lr Örebro nån dag framöver tror ja :) Sen drog vi å sola, å gud så skönt de va.. Är så frusen nu när det är sådan årstid... Sen skulle Frida ta hål i örat men så blev de inte så vi tog en promme runt Storbron ist :) Sen hem för å tillslut äta litte "Nyss flytta in i lägenhet mat" som älskling sa, haha! ;) Fick bli en snabb dusch för att sedan dra vidare upp till Gåsbörn, å där som jag sitter just nu :) Helt tyst äre, bara jag å Arvid i huset å hundarna som ligger platta på golvet :P
Är grymt sugen på å bada bastu för jag fryser som en tok, så kanske får bli de sen men vi får se :)
Imorrn bäre av mot Älvis igen för jobb å jag är litte smånervi för jag har inte varit på den avdelningen som jag ska vara på, på ett bra tag nu :( Men det ska väl gå bra ändå förhoppningsvis :) Nej nu fåre bli å kika runt litti här på kläder å skor som jag bara älskar :) Skulle faktiskt behöva ett par nya Uggs till vinter, kanske klicka hem ett par?! ;) Nej nu ska jag fasiken spara mina pengar ;p
Nej nu vet ja inte vart denna slank iväg, hejsvejs!

TvättTvättTvätt!

Då har man vilat lite grann efter en slitsam dag på jobbet :) Känner mig utvilad nu dock litti seg men kommer nog igång efter ja sprungit litti i trappera här... Ska nämligen tvätta nu å sen ska jag försöka å dammsuga litti lr om jag tar de i möra eftersom jag är ledig då :) På tal om i morrn så ska min bil besiktas i morrn :O Litte nervös är jag men har ju med mig älsklingen som tur e :) Haha hade aldrig åkt dit själv inte :P Barnslig man är egentligen... Älsklingen jobbat btw men han kommer hem snart för stackarn mår inte så värst bra så han får komma hem till mig ist så ska jag kurera honom! :) Hihi! Aja nog om detta nu, dock inte så intressant men några rader blev de iaf, bye! :)

14 November

Tiden bara springer iväg å nu känns de att vintern är på ingång :) MYSIGT!
Igår vare farsdag så jag var ner till farsgubben med ett paket å trisslotter... Men först så jobbade jag till fyra så vart inte så mkt hemmatid igår tyvärr :( Men men... Idag får vi se vad det blir :)

Tbx igen!

Äntligen har min OnePiece kommit :D Wihi
Dock ser ju jag ut som en liten dvärg men ;p Asskön är den iaf! :D

Tappat suget

Höstmörkt å jag känner inte alls för å blogga längre, så det får bli ett bloggstopp från min sida! Dyker upp när jag känner suget å behöver skriva av mig litti :) Hejsvejs!

välkommen hit!

RSS 2.0