Tjugonionde Februari

Igår kom Fia å hämtade mig på förmiddan för det bar iväg mot Kd då :)
Åkte först till Ikea där vi tillbringade några timmar ;) Blev massor med mig hem :) HIHI!
Åkte sedan till Bergvik där jag hittade en t-shirt :) Hittade mig även tre par skor på skopunkten :)
Sedan iväg till Mio för Fia skulle titta på en säng men de blev att hon beställde den också ;) hah
Glömde bort att jag skulle in på Plantagen så fick åka tillbaka dit, fick med mig en del blommor hem också :) Efter de var de Stuvbutiken för Fia skulle ha en tapet samt litte prover, eftersom de höller på med lägenheten :) Vart i på Rusta en sväng också å sedan tog vi svängen förbi Donken innan vi åkte hem :)
Väl hemma så va klockan runt 6 på kvällen, å de innebär att vi va i Kd HELA dagen ;o haha va jämt litte trött när jag kom hem ;p
,
Nu har jag jämt duschat så ska fixa litte här nu sen blire jobb vid 2 :) Får se om de blir te å hämt älsklingen i Gåsbörn ikv när jag slutar :) hejsvejs!
Skorna från skopunkten
T-shirten från Gina Tricot
Egot själv
Lägenheten
Djungeln
Vardagsrummet

Tjugosjunde Februari

Idag vaknade jag vid två ungefär så vart frukost å sedan dusch.. Sen göra mig iordning för Frida å Fia väntade på mig :) Åkte ner på stan med dom för Fia skulle ta hål i örat :) Åkte sedan hem till mig å gjorde kladdkaka å moffa i oss, mumma! :) Fick även en försenad julklapp lr vad man ska säga :) Jättefin! :D Tack Fridis!
,
Nu fåre bli mys å soffhäng med älskiii :)
Lön idag btw men i morrn bär det av mot Kd å slösa bort den ;) haha!

Tjugosjätte Februari

Jaha, då har man två nätter gjorda å en återstår! SKÖNT! :) Hoppas denna natt går lika fort som natten som va... Jaha, igår var vi upp å fira Angelika å hon fick ett våffeljärn av oss :) Tror hon blev nöjd iaf :)
,
Jag kan inte fatta vad fort allt går med lilleplutten som inte är så liten längre, snart fyller han två år :)
,
Jag har väl inte vart vaken speciellt länge... Kanske ska ta å fundera på vad vi ska äta för sen tänkte jag sova en sväng innan jag drar väg till jobbet :) Å på tal om jobbe, magsjukan går på en annan avdelning så jag hoppas för guds skull att jag ska klara mig för det är de värsta som finns! USCH! Känner mig faen ddöende! ;o Kan säga att min mage e i full gång så skulle inte förvåna mig om jag spyr inatt på jobbe ;o :( HOPPAS HOPPAS jag klarar mig :) Nog om de tråkigheterna! I morrn äre lön också, JIPPI!
Nu blire soffan, hejs!

<3

Jag Älskar Dej! :love:

Tjugofjärde Februari

Hellu... Nu va de att LÄNGE sen! Men jag har inte orkat å inte haft speciellt tid till detta heller :/
Men men vad har hänt under mitt liv den senaste tiden då...
,
Jo jag har väl mest jobbat, varit till Örebro en sväng med älsklingen å då svängde vi naturligtvis in på Ikea å fick med oss grejjer till lägenheten hem :) JIPPI! Vi har även tagit oss en tripp till Kd för älsklingen skulle köpa nya skor å han hittade ett par fina Adidas å ha på fossingera :p Själv hittade jag litti underkläder :) I samma veva åkte vi till khamn för han skulle in på Mekonomen men hitta inge spec... Köpte pizza å tog med oss hem till mor å far å mumsa i oss :)
,
I onsdags körde jag Gustav för han skulle med å åka lastbil med zaringen sedan hämta jag Fia på jobbet :) Vi tog oss en sväng till Palermo för en sallad, OVANLIGT ;) haha! Blev mkt snack eftersom jag inte har träffat henne på länge! Å efter de blev de å skjutsa henne till lägenheten deras :) Sedan åkte jag ner å umgicks litti med mamsingen men stackarn är sjuk :/ Hoppas det är påväg å gå över för i morrn ska vi upp till Lesjö å fira syrran som fyller 29 år :)
,
Igår va vi uppe i Gåsbörn  hela dagen så fick bli en Jotexbeställning med Maria :D Å älsklingen å jag tvättade min bil å torka litte i den men får bli mer seriöst när det blir varmare ute :)
,
Själv har jag nyss duschat å nyss vaknat också för ska nämligen jobba natt inatt :/ USCH! Men får tänka att de bli pengar iaf :D
,
Å självklart har jag myst med älskling hur mkt som hellst :) Stackarn är ju hemma nu å är sjukskriven så finns rätt mtk tid tsm nu :D hihi!
,
Typ detta som har hänt i mitt liv under den senaste tiden... Säkert nått jag har glömt men de får duga! Hejs
,
PS glömde att jag var upp till Lesjö i helgen också ;) haha MINNET vare ja!
Adrian
Adrian & syster Sandra
Syster Angelika (Snygg stall outfit) HAHA!
Jag
Pappa Anders å Adrian busar
Pappa Anders å Adrian busar

Sjätte Februari

Tjoho!
Ifredags fick jag gå ut extra så fick komma tillbaks till min favvo avdelning, vilket är den som jag började på när ja börja jobba på Älvis :) Va trevligt! På kvällen skulle vi åkt ner till mor å far men jag örka inte för va så sjukt trött å huvve sprängdes nästan ;o :/ Låg i sängen resten av den dagen!

Lördagen bestod av att åka till mor å far för å va hundvakt :) De va ute på äventyr så självklart ställer vi upp på de :) Älsklingen höll på med sin bil som är nere hos dom, så då fick han de gjort också :) Jag tvätta litti åt mamsingen å elda i spisen så jag trodde jag skulle flyta bort av värmen ;o HAHA! När de kom hem så trog jag å pappsingen till grannen så han kunde titta på min bil litti =) Å så ska han byta kamrem på den framöver här nån gång ;p Klockan vart rätt mkt så vi åkte hem å la oss å mös i soffan litte ;) MYS!

Söndagen åkte vi till Gåsbörn för å lämna avgasröret till älsklingens morbror :) En snabbsväng blev de, så när vi kom hem så drog jag igång med maten medans älsk fixa tvätten :) Bra samarbete där! :) Vart å slöa en hel del tills han kom på att han skulle till Gåsbörn igen för å leka av sig på isen med Johans bil ;p haha stölleri! ;) Jag gick iaf upp till Fia som höll på för fullt i hennes å Emils lägenhet :) Det såg fint ut, bara de får upp litti fina tapeter så ;) hihi! Alltså, de höller på å renoverar den så de river de gamla tapeterna nu ..

Idag äre måndag å jag har inte gjort speciellt mkt idag, funderar på å laga mig nån lätt mat å sedan kanske försöka å klippa mig litti ;) (Om jag vågar) Sen vid halv 5 tiden måste jag sova igen för jag ska jobba natt inatt :/ Har två nätter på raken denna gång men de ska nog gå bra tror ja :)

Å för övrigt så ska jag träffa mina gummor i morrn! :)


Mosters gullunge som posar framför kameran! Så jäkla söt unge alltså! :D

Kärlek

Gustav Bjur är den bästa pojkvännen som finns!
Han är guld värd som kan hantera mig i olika sorters humör!
Står ut med en sådan som mig, de e jag fruktansvärt glad över!
Glöm inte att jag älskar dej grymt jädla mkt! :love:

Första Februari

Tjosan!
Vakna vid nio å shiit så trött jag var, men va tvungen å gå upp för hade massor å göra idag :)
Käka frulle sen iväg till Ica å handla litti till maten idag, har gjort biffstroganoff för första gången i mitt liv ;) STOLT! Haha efter de blev de iaf damma, dammsuga å skura :) Duscha litti snabbt sen laga mat å gjort mig i ordning samtidigt så nu lär jag smaka på maten sen vidare till jobbet :) Hejvejs!

välkommen hit!

RSS 2.0