Tjugosjunde December

Jaha då var julstöket över så nu äre bara nyårsstöket kvar då, men har inte planerat på å göre nått speciellt på nyår iaf så :) Aja, Julafton bestod av å va i Gåsbörn en sväng sen bare de iväg till jobbe :) Inte sp roligt men pengar blir de ju iaf :) Juldagen bestod av jobb å sen vidare ner till mor å far ju :) Mys med HELA familjen :) Nöjd över alla julklappar jag fått å jag hoppas alla andra blev nöjda också :) Jag har iaf haft en riktigt bra jul!
,
Nu sitter jag här heelt själv å väntar på att mamma å syster Sandra ska komma så vi får dra vidare uppp till nästa syster :)
,
Min syster Sandra fyller ju år idag också, så grattis till henne! :)
Nu orkar ja inte skriva nöe mer ;s

Glömde skinkan

Skulle ju visa er skinkan, MUMS!

Stressigt

Usch vad jag HATAR stress!
Julskinkan står iaf inne i ugnen nu å så ska jag byta om till slappiskläder för sprang ner på stan förut å de va rätt mkt folk å sedan hem med två tunga kassan så jag bara hade lust att slänga dom åt h'lvete för de skar in i händerna! Måste hinna slänga i mig mat å helst hunnit å fixa det sista till papsen men det hinns nog inte! :( Aja, ska upp till Gåsbörn också för å fixa min bil som är trasig! Hejåhå!

Tjugotredje December

Ett tag sen jag skrev här igen :( Aja...
I tisdags när ja slutade jobbet så fick jag äntligen träffa mina tjejer igen! Vi bytte julklappar å sådär :) Fia va tvungen å dra tidigare för att hon å Emil skulle titta på bil :( :) Å ni anar inte vad jag är nyfiken på julklapparna flickor! (a) Vill öppna NU ju! Jag å Frida gick till Coop å handlade litti å efter de gick vi å tog oss en fika på Café Huset, mums vad gött de va! :)
,
Jobba onsdag å jag har aldrig vare med om en stressigare dag alltså, allt är så fruktansvärt jobbigt å stressigt :/ Till och med tagit med mig jobbet hem på min fritid å de har jag aldrig gjort förut, men detta är tydligen speciellt! ;s Aja hoppas det går över till slut!
,
Igår sov jag alldeles för länge så hann bara tvätta två maskiner :/ Aja... Diskat å bäddat rent å grejja litti, inte hänt så mkt mer den dagen...
,
Idag sov jag också för länge för att jag var pisstrött när jag tänkte gå till Ica 8 i morse men lilla jag strunta i de å sov vidare ;) Har iaf tvättat resten av de jag skulle tvättat igår egentligen ;p Ska plocka undan litti här å sedan ner å fixa de sista inför jul! Vet precis vad jag ska ha men får antagligen räkna med rätt mkt folk! :( HAHA! Får skylla mig själv ju! LÖN idag ju så kanske hittar nått fint till mig själv som jag kan ha på mej i morrn :)
,
Nog om mitt babbel nu, om ni undrar varför jag har gjort kommatecken mellan styckena så äre för att annars kan jag inte styckindela de ;S Är nått konstigt med Gustavs dator så de funkar liksom inte :(
,

Nittonde December

Varit ner på stan å fixat julklapp till Fia å grejjer till älsklingen eftersom vi har ett år idag :) Hihi! Nu väntar jag bara på att han ska komma hem så han kan få sitt ;) å tyvärr så börjar jag jobba kvart i tre :( Men men vi får hitta på nånting nån anna dag ist... Snö har det kommit också å hoppas de får stanna kvar nu!!! Nej nu fårre bli julmusik å slö in paket i bött! MYS! Byebye!

Ett HELT år! <3

Idag äre ingen vanlig dag för idag har jag å älskling vart tillsammans ett helt år! :D
Ett helt underbart år har de varit tillsammans med honom!
Vi har haft våra motgångar och medgågngar såklart.... För ungefär ett år sen trodde jag aldrig att vi skulle få de såhär bra som vi har de idag :) Men vi lyckades älskling! Så fruktansvärt underbart är mitt liv å de e DU som har gjort de så bra! Jag Älskar Dej! <3

Artonde December

Inte förens idag kom vi iväg till Kd :p haha! Men älsklingen har mått dåligt så har varit hemma å degat mest hela tiden :) Va ner till mamma en sväng igår å slingade hennes hår, blev bra iaf! :) Färgade även mitt hår när jag kom hem :p Ajjabajja Pernilla! :@ :p Men iaf, nu så har jag bara två julklappar kvar å jag vet exakt vad jag ska ha... Allt är iaf klart till Gustavs familj =) Jippi! Nu längtar jag till jul, synd att all snö är borta! :( När vi kom hem så pyntade vi granen :$ hihi litti tidigt men vi kunde inte hålla oss ;)
I morgon jobbar jag kvällen å sedan dagen tisdag å onsdag :) Ledig tills julafton då jag ska jobba kvällen tyvärr, men jag överlever nog :( :)
Bild på granen:

Riset

Sextonde December

Shiiit vilken seg dag! :O Blev iaf inge Kd för våran del, sov alldeles för länge idag så vart dusch å fix sen kom Zaring hit på en kopp kaffe :) Har även fått mitt tallris pyntat å klar i hallen nu :) Lite mer julstämning iaf, nu skulle de bara va litti mer snö ute :( Ska iaf försöka å få nå mat i magen för de har jag slarvat väldigt mkt med nu på senaste tiden :( Sen kommer mamsingen hit med en gran å sen ska jag vidare till Gåsbörn :) Får bli Kd i morrn ist!! :)

Femtonde December

Ett till arbetspass avslutat, å de gick bra men är sjukt trött nu :/
Bara för att de e så fruktansvärt rörigt för de är en nyöppnad avdelning ;s Men de ska väl också bli bra till slut så :) Varit hemma ett tag å bara tagit de lugnt, tittar just nu på "Tomten som är far till alla barnen" som går på tvn just nu :) Får bli te å söve strax för i morrn bär det av till Kd i tid för å fixa klappar, hejvejs! :)

Fjortonde December

Jaha då var man hemma efter en dag i khamn med syrran :) Fick bli Donken när vi kom dit för syrran var hungrig :P Sen vart de ner på stan å hon fixa julklapp till Anders :) Kikade runt å titta litti i affärer så hon hittade litti till mamma också :p Själv köpte jag inget å inga julklappar för jag å älsklingen ska fixa alla klapparna på fredag :) Köpte även en klapp till pappsen som jag å syrran ska dela på men :) Ska fixa litti mer saker till honom... Väl i stan så tankade vi, drog till Älvkullen en snabbis för å hämta min salamikorv som jag beställt av en där å sist men inte minst va vi till Ica å handlade :) Väl hemma så slängde i mig litti mat å nu fåre bli till å diska å kanske slå in några julklappar som jag inte gjort än, iaf älsklingen får bli ikv :) Så han inte kan tjuvkika sen... HAHA! Sen fåre bli soffläge för jag är grymt trött nu :/

Bilder


Vad liten plutten va :(



Litti skillnad kanske, dock en gammal bild så nu ät han ännu större :)



Mina gummor! :love:

<3

Lucia

Hejhopp :)
Sov att två timmar innan jobbe igår så vad helt okej att jobba natt måste ja säga :) Lite segt å trött mellan tre å fem, men de funka iaf... Sov från åtta till elva idag, men var helt väck så sov från ett till fyra ungefär :) Nu är jag skit seg men de kanske inte e så konstigt... Men men idag äre ju lucia :)
Gick till Ica för å handla men de va inge kul för jädrar vilket skitväder de e ute alltså, kunde va litti kallere så de kom snö ist :) Just nu äre ju blötsnö å regn som kommer ner :( Aja jag ska försöka släng i mig litti mat nu å sedan förbereda med litte köttfärssås till i morrn :) Älsklingen jobbar ju eftermidda å jag ska med syrran till khamn i morrn så finns ingen tid till å laga mat då ju :p

Sovtajm

Jaha nu ska Pernilla försöka sova en stund innan jobb kl 21, good luck! :)

Segast

Jaha, känns att de varit fullt upp hela helgen för idag är jag död! Skulle kunna sova hela dagen känns det som men måste ju iaf försöka va vaken en liten stund... Men ska lägga mig å söve vid fem lr nått för ska jobba natt :( Känner mig ej taggad!
Aja nog om de, i helgen har vi skärt å malt kött för fulla muggar :) Känns skönt att man slipper handla sånt i affären numera :) Vi har åkt en massa skoter också, MYS! Älsklingen är galen men de får ja leva med ;) Igår tex slängde han av mig  i diket ;o HAHA men de gick ju bra! Lite smått kul med litti stöll ibland :) HIHI! Nej nu vet ja inte vad de blev för inlägg men nu ska jag iaf ner å slänga i tvätten för det stinker bensin här inne :O
....
Örhänget jag fick av älsklings Fia i studentpresent :)

Nionde December

Idag har jag beställt arbetsskor, å hoppas det blir bra för både ryggen å föttera :) Kom hem från jobbe vidare till Ica å sedan upp till Lesjö för å ta in syrrans häst å en till :) Gick väl bra tills ja skulle släppa in dom i boxarna då det slår mig "Hm vems är syrrans häst, vem ska stå vart? ;s" Haha som tur va så visste syrrans häst vart den skulle stå så var bara att släppa henne ;p HAHA! Men shiit vad mkt mer snö de va i Lesjö än här?! ;o FUSK ju! Va knappt så vi tog oss fram med lilla Clion ;) Nu är vi iaf hemma efter ett träligt väglag... Trött som en ja vet inte vad är jag iaf... Får fasiken bli sängen tidigt ikv :)
Dessa fick de bli fast i svart :) Priset stämmer inte på bilden ;)

Åttonde December

Har verkligen inte gjort ett skit idag å de känns så jobbigt att dra iväg till jobbe då :( Aja får väl iaf försöka å vika tvätten å slänga in den i garderoberna :) Jaha de va ju mkt jag hade å skriva då ;s
Jo btw fick ett besked på jobbet igår som jag är hur glad som hellst över :D Wihihh! Hoppas de blir så också men de verkar som de, isf here we come Fiasnuttan! ;) hihi! Juste måste slänga in en bild på ett utav de gosiga sockorna jag köpte när jag va i Örebro med mina brudar :)
Gosiga! :)

Jobb

De nya vintersulorna är på, redo för jobb! :)

6 December

Tjosan! Pigg som gatan idag å de e nog för att snön ligger kvar, blir inte så mörkt å tråkigt ute då ju :) Hihi! Aja har inte gjort speciellt mkt nu såhär på förmiddagen... Försöker å tagga för jobb kl. 12 men lyckas inte så jäkla bra :( Kväll, dag, kväll å dag jobbar jag denna vecka å de känns tungt för är så himla sleten när jag jobbat kvällen å sen upp tidigt dagen därpå :S Men men de ska nog funka! I helgen blire Gåsbörn å fixa med kött, så då blir helafrysen full med kött sen :) Överlever denna vinter också, hejsvejs!

5 December

Nyss varit ner å hämtat den sista tvätten... Nu sitter jag å läser massa bloggar, nyfiken som jag är ;) Annars har jag jobbat idag å nu tänkte jag diska å hänga tvätten :P Men tänk vad folk tycker de e roligt å va ute å sladda i korsningen precis utanför, lagomt roligt :P NOT! Så fort de kom litti snö nu så är banimej alla ute med bilarna tror ja ;s Aja nu får jag sluta störa mig... Snart ska jag in å hoppa på älsklingen som ligger å söver ;)

SNÖÖÖÖ!!!!!

Jag ser de snöar, ja ser de snöar de va väl roligt HURRA! :D

3 December

Inte uppdaterat på väldigt länge nu, men har jobbar som vanligt så jag har inte så mkt ork till att skriva här tyvärr :( Men nu är vi inne i December REDAN å inge snö har vi :( Men men litti kort om det som hänt i mitt liv som är värt att skriva här... I Torsdags så var jag med mina brudar till Örebro... Gick till Frida vid nio ungefär å va hemma sju på kvällen så de blev en heldag med mina tjejer :) Åkte iaf å plocka upp Fia efter vägen sen bar de iväg till Lager 157 där jag hitta några julklappar å mysiga sockor till mig själv :) Sen vidare till Marieberg där vi va i typ 5-6 timmar å yra runt :) Vart även litti Kina/Thaimat där, men måste säga att de va inte lika gott som i Khamn men det gick att ner de med :) Hihi! Fick med mig litti grejjer hem som tur va... På hemvägen var vi trötta för de va alldeles tyst i bilen men sen ni jävlar när vi va i Kga typ då vart de fart å vi hade damp å skrattanfall HELA tiden ;) HAHA ni är underbara mina tjejer alltså! Tack för en bra dag! Fredagen jobbade jag så vart inte så mkt mer då... När ja kom hem hade älsklingen städat så de va så fint här igen så :) Idag har vi varit iväg till Bredsjö Herrgårdar å käkat julmat med min familj, MUMS va de! :) Å inte nog med de, när vi satt å åt den goda maten så började de glöpsnöa! Snacka om att man fick julkänslor då! :D MYS! Så när vi skulle åka hem fick vi borsta av bilen för den var helt nersnöad... Åkte direkt till Gåsbörn där det blev lugnt... Sedan vidare till stan där vi slängde i oss fruktsallad å nu fåre bli myspys i soffan! :D :love:
Inte riktigt såhär mkt snö men hittade ingen bättre bild!

välkommen hit!

RSS 2.0