27 Oktober

Nu va de ett tag sen jag skrev men har jobbat å stått i :P
I Söndags va vi även till Kd en sväng för älsklingen skulle köpa en ny tele å så blev de :) Fick bli nya Experia Ray! Svängde även förbi mor å far efter de för å städa ur garaget för till helgen ställer vi in bilen för vintern :) Idag är jag iaf ledig å imorrn också för inatt åker vi till Ullared :D Wihih! Löning idag också så nu känns de bättre! :D
Får se om Fia hinner komma hit en sväng idag också, hoppas de!:) Men nu ska jag iaf städa litti å senare i eftermidda blir de ner på stan å göra litti ärenden :) Pusshej!

Helg!

Äntligen helg å jag är ledig :D Wihi!
Igår kväll blev det bio med älsklingen, Laura å Richard.... Vi kollade på Svensson Svensson å den va att bra sköjj :) Sen fick de bli mys i soffan... Både jag å älsklingen somnade i soffan så vaknade tre inatt å då flytta vi oss till sängen :P Idag är ja grymt seg skulle städat egentligen men nej! Tvättat iaf å snart bär de av mot Gåsbörn :) Hejvejs!

<3

Tio månader å du är det bästa som finns!
Jag älskar dej! :love:

19 Oktober

Jobbat 7-16 idag å idag har ja varit tröttnar än tröttast ;o Men de gick bra iaf :)
I morrn äre jobb igen å freda med men sen tar ja helga... Aja efter jobbet åkte jag hem å duschade litti snabbt å sen drog ja till mor å far :) Blev bjuden på mat å sen blev bonneklära på å ut i skogen å lekte skogsmulle ;) Hahah nejmen tog litte tallris å mossa... Lämnade även min bil där nere för de ska grejja litti med den... Mamsen körde hem mig å då passa vi på å göra min blomlåda höstfin :) Tack för hjälpen bästa mammsi! :) Hon har nyss åkt å nu ska jag diska å sedan sova :)
Sesådär blev de! :)

17 Oktober

Jobbat hela helgen så idag va jag ledig men blev ingen sovmorgon för de inte :P Åkte med syster å mamsen till Kristinehamn för syrran skulle till tandläkarn, så under tiden gick jag mamsen å Adrian på stan å kikade :) Efter de blev de till Mekonomen å jag köpte mig en rattmuff å tärningar ;) haha! Sen blev de Maxi å sen vidare till Donken för att slänga i oss litti mat... Umgicks lite hemma hos mor å far innan hemfärd. Väl hemma så fick jag så sjukt tråkigt så drog upp till svärmor i Gåsbörn :) Blev te å massa prat.. Trevligt! :) Åkte till Ica innan ja drog hem, så är nyss hemkommen så nu fåre bli å söve för i morrn äre jobbdags igen :) Hejsvejs!

12 Oktober

Ledig idag så skönt att få sova ut litte grann :) Åkte till Ica förut å köpte mat till idag så de får bli kasslergratäng... När ja kom hem fick de bli att springa ner med tvätt å tvätta litti :) Så nu fåre bli till å diska å sen börja med maten... Får se om det blir jobb i morrn, väntar på att chefen ska ringa... Blir iaf jobb i helgen :) Aja nog om detta nu, hejsvejs!
Dagens outfit! :)

9 Oktober

Idag sov vi lite för länge IGEN... haha! Aja kom upp å frös som en gris här inne i lägenheten :( Blev te å sätta på värmen i lägenheten då ju :p haha! Åkte iaf upp till Gåsbörn så blev promme där uppe med hundarna å Maria :) Va skit kallt ute men de gick att bra ändå... När vi ååkte hem så tog vi vägen förbi Hällefors för älsklingen skulle sätta på värmen i lastbilen så de e varmt å gött inatt när han ska jobba :) Nu fåre bli  en massa soffmys... hejsvejs!


Credo har adopterat kissemissen ;)


Min å Fias promme vid slalombacken :)


50 års kalaset :)


50 års kalaset :)


50 års kalaset :)

8 Oktober

Tjosan!
I torsdags slutade jag halv ett så drog upp till syrran senare på eftermiddagen... Hälsade på lillfis å gud vad han har dragit iväg på längden ;O Herregud vad tiden går fort alltså... Satt å prata å jag hjälpte henne i stallet å så :) Va meningen att jag skulle till svärmor en sväng å ta en promme med hundarna men så blev de inte... Å efter de skulle jag åkt lastbil men blev inte så heller utan jag åkte hem å sov ist :) Igår sov ja på tok alldeles för länge, vaknade kvart i tolv :O Efter en stund så kom Arvid hit för han mådde inge bra...Skulle göra mig i ordning å dra till Fia egentligen men sen slog tanken mig att vi skulle dra till Hällefors till BilligaNiklas ist så de gjorde vi :p
Hittade att en massa grejjer som tex. gardiner, filt, sådana ord man sätter på väggen å två filmer:) Kom iaf till stan igen å då drog vi direkt upp till Gåsbörn... På kvällen blev det extramys för våran del! Love it!!! :love:
Idag gick jag upp ti hyffsad tid å gjorde mig i ordning å sedan vidare ner på stan för litti fix å trix... Ska strax åka ner till mamma å pappa För å fira mamsen som fyller 51 idag, GRATTIS till henne! :) Hela familjen är samlad å det känns underbart.. Min syster i Halmstad har jag inte träffat på över ett halvår bara för hon varit i Norge å jobbat :( Skönt att få träffa henne idag faktiskt :D Men men, det kommer bilder framöver på 50års kalaset jag var på i helgen å litti smått å gott!
Pusshejs!

5 Oktober

Vaknade inatt när älsklingen kom hem å givet så kunde jag inte somna om.. Gick iaf upp å han gjorde en nudel å käka :) Jag hade hostattacker å de va inge kul natt :( Aja, har iaf jobbat idag å ska jobba i morrn också men slutar tidigt då :) När ja slutade idag så åkte jag till OK å köpte mig en onyttig redbull :P
Badat å fixat mig litti å käkat nudel har jag gjort nu ikv också :) Å en sak till de e att nu är klockan sådär mycke igen :( Fan, ska ju upp halv sex så godnatt!

4 Oktober

Tjosan!
Jaha då har man jobbat kvällen å de har gått fin fint... De söta pensionärerna fick kanelbullar idag eftersom det är kanelbullens dag :) Slutade vid nio å då drog jag till Ica å handlade litti... Efter de blev de hem å plocka upp varorna å sedan diska för har inte diskat på några dagar nu å shiiit vad mkt de var då :O MEN nu äre iaf borta :) Stekte mig champinjoner å MUMS va gött de e alltså :) Aja, efter de fick ja ett ryck å plockade upp recept å satte in de som de skulle i en pärm så nu är de gjort också :) Å nu sitter jag här å har kommit fram till att det verkligen är dags att sova, klockan är liksom halv tolv :O Haha ingen ordning på mig nu när jag inte ska upp tidigt dagen efter :P haha
Å förresten smakade på bullarna som jag å mamma baka igår å de var supergoda! :)
aja, godnatt! :D

Bakat

Sådär ja, nyss hemkommen från mor å far :) Jag å mamsen bakade kanelbullar eftersom det är kanelbullens dag i morrn :) MUMS! Dom blev stora å ser så grymt goda ut men jag har inte tjuvsmakat ännu så håller mig nog till i morrn :) Aja, nu ska jag lägga mig å vänta på att älsklingen ska komma hem som nu är iväg å jobbar... I morrn blire jobb igen men då blire kvällen... Byebye!


Ogräddade!


Gräddade!


MUMS!

3 Oktober

Tjoflöjt!
Nu är jag här igen å jag är ganska lycklig för jag kommer gå på schema nu på jobbet, dock äre bara till på onsdag nästa vecka men det är ändå gött å veta när jag ska iväg till jobbet ett litet tag iaf(a) hihih!
Men men har iaf jobbat idag för kände mig kry i morse :) Varit lite extra kallsvettig å litti tyngre har de varit men de funka iaf :P Precis slängt i mig litti käk så nu tänkte jag vika tvätten å sen dra mig neråt mot mot å far :) Sen när jag kommer hem får jag väl ta disken, lr ja måste rättare sagt :P haha!
Pusshejs!

2 Oktober

Oj vi är redan inne i Oktober ;O Snacka om att tiden springer fram :) Aja älsklingen kom hem vid två inatt, så jag vaknade då... Sen somna jag inte om förens fyra å sov litti från å till... Himla skit hosta å hals :(
Kl halv nio gick jag upp å gjorde mig te å la mig i soffan å kolla tv... Somnade en liten stund tills älsklingen kom upp vid tio å gjorde frukost åt mig :) Hihi sötnos han är! :D Vi har degat å kollat på film hela dagen å jag har kurerat mig i soffan med te med honung i :) Sovit till å från hela dagen också å jag måste bara erkänna att jag sitter här med pyjamasen på mig än (a) Hihi! Ajjjabajja Pernilla! :p Vi ska iaf försöka laga mat så vi får de i oss iaf ...
Nu känner jag mig mkt piggare faktiskt men får nog bli soffhäng resten av dagen också :) För i morrn satsar jag på å dra iväg å jobba :) Pusshejs!

Kalas

Idag har jag mått litti bättre men man är ämdå matt å jävlig... Aja vi har städat lägenheten å tvättat hur mkt som helst å de behövdes verkligen :) Aja, kom iaf iväg på 50 års kalaset så har nyss kommit hem från de :) Roligt å träffa släkten som jag inte träffat på länge... Ska iaf sova snart å ta nya tag i morrn å hoppas förkylningen är över... Men jag känner redan nu att hostan börjar komma :( Aja, godnatt!

välkommen hit!

RSS 2.0