Trettioförste Januari

Idag har jag varit ledig men gick upp vid åtta för att jag skulle med syrran till Khamn för lille Adrian skulle till doktorn :( Men de gick bra iaf, förutom att stackarn grät som en tok :/ Mötte även upp morsan så vi drog till Grandgården å även Coop :) Sen drog jag, syster å Adrian vidare hem till pappsen å käkade mat, MUMS! :) Umgicks litti där nere å sedan vart det hem :) Diska å dammat har jag gjort så tänkte dammsuga å skura i morrn innan jag drar till jobbet, för älsklingen ligger å söver nu :)
Shiiit så frösen jag är ;o Usch, nej nu fåre bli å krypa ner under filten å kolla klart på Wipeout :)

Så kan man se ut efter en helg på jobbet!

Trettionde Januari

Helgen har tillbringats i sängen å på jobbet, alltså har ja jobbat natt ;/ :)
Aja, nu äre bra för denna gången iaf.. Ledig i möra å då måste jag försöka å ta tag i lägenheten här alltså, för de ser förjävligt ut ;o
Resten av kvällen tillbringar jag i soffan :) Bye!

Okej då

Okej, jag lyckades iaf få undan all disk å varit ner med tvätt så ska strax hämta de... Sen blire soffläge igen ;) Inte vistas utanför portdörren idag, fy skäms! Förslappad.se!
Oförglömligt!

Tjugofemte Januari

Värdelös dag, bädda ner sig i soffan under en filt resten av dagen.. Låter som en bra idé! :)

Tjugofjärde Januari

Tjoho!
Idag har jag umgåts med mina flickor väldigt många timmar å jädrar vad vi har pratat ut om ALLT! :)
Börrjade med att vi åkte till frida sen till Palermo å satt där hur länge som helst :) Sen skulle vi tanka å de utbröt ett enormt skrattanfall hoos oss alla ;) Fyfasiken säger jag bara, går inte alltid som vi tönkt oss :) Drog till Ica å köpte grejjer så när vi kom hem hit så gjorde vi en egen variant av smoothies :) Sen suttit å tjötat enda fram till kl. tio ikv så de blev nästan en heldag med brudarna :) MYSIGT!
Vill bara säga att ni är bäst mina flicker! :) Å att jag nu ska lägga mig å sova :) Natti!

Tjugotredje Januari

Tjoho!
Ja ni, jag har haft en lugn helg som vanligt å de e skönt :) Litti dramatisk i lördags natt men de va fan inge sköjj... Grannen va helt stölli här under, å de va litti obehagligt måste jag säga... Inte så roligt i gå förbi där på kvällen å sådär :/ Men de mysiga va iaf att älsklingen å jag mös för oss själva med tända ljus å drack litti cider :) Allmänt MYS alltså!

Igår så var vi till Gåsbörn så jag å svärmor tog oss en promme på sjön medans Gustav å Arvid åkte skoter å fyrhjuling :) Sen kom även Laura å Johan upp å då drog Johan, Gustav å Arvid ner på sjön med Johans bil ;o STÖLLER! Aja, de gick iaf bra å älsklingen blev helt till sig tror ja ;) HAHA!
Drog iaf hem efter ett tag å då laga jag mat som vi åt idag... Förberett å bra ju :)

Idag har jag inte gjort så mkt förutom å jobbat till åtta ikv :) Men min Fia skrev ett sms å fråga om ja jobba å de gjorde ju naturligtvis hon också :) Å hon sluta samtidigt som miig också så tog litti snålskjuts med henne hem :) Tack gumman! :D Va till Ica en sväng först... nu sitter jag här å ska strax söve, jobb i morrn 7-15.30 :) Gonatt!






Mys med älsklingen! :)

Lus

Fick ett sms förut där de stod att en person har lus i håret som jag varit i närheten av å nu kliar det överallt på mig ;/ Usch så äckligt... Jag har borstat håret över ett papper men har inte hittat nån lus ännu, men funderar starkt på å gå ner till apoteket i morrn å skaffa mig ett speciellt schampo för detta! Haha men e nog bara jag som är nojjig för jag har inte direkt haft kontakt med huvve med den här personen :p Känns bra dehär, NOT!

Tjugonde Januari

Tjosan!
Igår va jag ner till mor så hjälpte henne å rensa ur hennes garderob, å jag skojjar inte att de fanns kläder från 80 talet där som hon inte kastat ;o HAHA! Aja nu åkte de i sopera iaf... Blev två plastsäckar fulla med kläder :P Fick mig även en kopp kaffe av na också sen så va klockan så mkt så åkte hem :)
Idag har jag inte gjort ett skit, känner inte för å göre nöe heller så!!
Har iaf plockat in den sista tvätten å sen hare inte blleve nöe mer ännu... Ska väl iaf försöka å diska bort all disk innan Gustav kommer hem :p Får se om de kanske blir hämtmat idag, men då fåre att bli en kyckling sallad för min del :) Inga onyttigheter här inte! ;) Tss sen får vi väl se va bra de går men kan ju iaf försöka :) ByeBye!

;/

Viktor är dålig, å kryar han inte på sig så finns det bara en utväg å den värsta som finns! :/
FAN! Jag har väx upp med väldens bästa hund å han har förstått sig på mig jämt...
När jag var ledsen så kom han å slicka mig i ansiktet å ville busa för att å få mig på bra humör igen....
Han har alltid "pratat" å skällt när man kommit innanför dörren...
Just nu tkr jag så himla synd om honom för han är så dålig, men veterinären sa att han ska iaf försöka å krya på sig nu under helgen... Han är ju trotsallt 13 år i sommar! Vi får se hur det blir till veckan, men hoppas han blir bra nu min älskade hund! Å det värsta är att jag kan inte vara med honom hela tiden, för att jag bor ii Filipstad å de e en bit hem till mor å far...
,
Jag var iaf där igår så pussade litti på honom å gosa!
Hjälpte även mamma å plocka ur massa kläder ur hennes garderob... Shiiit vad kläder alltså ;o
Pratade med mamsingen förut så vi hade litti bölkalas i telen ;/
MEN MEN nu får vi hoppas att han piggar på sig iaf!

Artonde Januari

Gårdagen blev mkt effektiv :) Tvättade hela dagen ungefär... Va ingen annan som skulle tvätta så jag kunde ha tvättstugan hela dagen ;p Hehe plockade med massor å diska å strök upp gardinerna så nu är de inte för långa längre :) Lagade mat i ren panik också för va så sjukt hungrig åså hade jag en hungrig älskling som kom hem också.. Kändes i mina fötter att de inte blev speciellt mkt sittande igår ;p
,
Idag gick jag upp vid halv nio å de va inte dåligt för å va mig när jag e ledig på förmiddan :P hehe
Dammsugit å plockat litti här på mörakvisten... Duschat å gjort mig fräsch! Väntade på Fia men hon va tvungen å åka hem :/ Synd! Men henne får jag kidnappa nån annan dag ist! ;) hihi! Jaha, vad blire nu då?! JO, jag ska skura eftersom jag inte gjorde de förut... Plocka in disk å plocka in tvätten ska jag också göra :) Sen blire jobb kl. 14 till 20 :)
Dagens outfit!

Sjuttonde Januari

Ett tag sen jag va här igen!
Men men inte hänt så spec mkt, jobbat å mest slöat för jag har kommit in i en trött period nu, så sjukt jobbigt för är orkes lös.. Massa papper å skit skulle va ifyllda vid detta laget men jag får inte tummen ur så de tar vi när de kommer... Nej men skärpning Pernilla!
,
Aja jag har iaf piffat upp mig å skrubbat mig rejält i duschen, känns skönt de! :) Sängkläderna är iväg å piffar upp sig i tvättmaskinen nu å samt våra kläder... Vårat porslin å golv ska också få sig en rejäl uppfräschning av mig alldeles strax ;)
Tänkte att bloggen också skulle få de men de får nog bli senare ikv de! :) Yes, idag har jag iaf fått tummen ur verkar de som! :D
Fasiken, har inge spagetti hemma, bare å springe till Ica de! Bye :)

Tolfte Januari

Jaha, lika seg idag nästan... Klev upp å åt med älsklingen innan han åkte till jobbe...
Har inte gjort speciellt mkt sen dess.. Men har diskat iaf :) Nu kollar ja på tvn å myser under en filt, å här lär jag ligga tills jag ska sova ;p Bye!

Fia!

Jaha, de vart iväg till Palermo med Fia å tjocka sig litti... Får fasiken skippa sån där mat sen när vi ska börja gymma :p Aja, satt å pratade om allt mellan himmel å jord =) Länge sen vi satt å pratade på så vis, annars har vi ju jämt varit på jobbet å babbla ;p Aja nu är jag hemma å har gjort iordning en kycklinggryta som vi kan värma i morrn... Skönt att ha den färdig iaf så är bare å koka spagetti... Kanske ska diska också men sen fåre att bli sängen, å hoppas jag kan somna bara :) Bye!

Elfa Januaria

Vakna vid halv tre å skulle gått upp vid halv ett egentligen ;p haha smart Pernilla! ;D Jag kommer ju inte kunna sova ikv iaf ;/ aja... Jag är helt slut å tänker inte göra speciellt mkt även fast julgardinerna sitter kvar i köksfönstret å att tallriset är kvar i hallen å att golvet behöver dammsugas... Aja det får jag ta i morrn då ist :) Hoppas jag blivit litti piggare tills då bara :)
Nej nu ska jag ta å lägga mig i soffan å slappa resten av dagen :)
Kanske finner nån film å glysa på i min ensamhet, Gustav är ju å jobbar å kommer inte hem förens inatt nån gång :( Å på tal om nått annat så kanske jag borde laga till nån slags mat idag?! ;s bra idé! Bye!
Slappisen själv!

Tionde Januari

Tjosan!
Efter mkt om å men så gick värken bort i benen... Blev Lesjö i lördags å hälsa på mosters lille plutt :) Å Gåsbörn i söndags å mös litti =) Var även upp dit igår så jag å Gustav tog med oss en pizza upp som vi klämde i oss... MUMS! Efter de fick de bli å låna kläder av svärmora sen dra ner till sjön med hundarna där även Gustav å Arvid befanns sig på skoter å fyrhjuling :) Fick mig en åktur på skotran men fy så kallt de blev ;S Föredrog då å gå ist...  Så tog med mig hundarna å tog en promme på isen å på tbx vägen så fick ja nå ryck å sprang.. Varmt, men nyttigt :) Sen gick ja å la mig en stund eftersom ja skulle jobba natt, så sov en timme bara men aja... Men de kändes i natt vill ja lova, shiit så trött jag var... Å trött som jag var i morse så blev de inte bättre av att de var snö å 14 minus ute ;o Tror ni jag höll på å frysa ihjäl ;o Å inte nog med detta så har bilen frusit ihop så jag kunde inte låsa upp så fick damp... Men hittade en tändare i väskan som jag fick elda på nyckeln med så efter en kvart lr nöe kom jag in i bilfan... Usch så arg jag var!
,
Idag har jag iaf sovit ordentligt, sov till halv fyra så förhoppningsvis ska jag inte vara trött inatt :) Sista natten för denna gång iaf...
Iaf det har inte hänt mkt idag inte, plockat in litti tvätt å vart till Ica en sväng så nu sitter jag här å har precis badat så nu väntar jag bara på att benen ska torka så jag kan klä på mig sen :) Jobb 21.00-7.00, jobbigt med natt men de gör sina timmar ;) Nej inte så värt inlägg men hejvejs!
My love! :love:

2012!

Då var vi inne i 2012 då å har varit ett tag men jag har inte uppdaterat på bra länge nu :(
Nyår spenderades i Gåsbörn med min älskling :) Vi tog det lugnt å umgicks med familjen där uppe, spela spel å pratade en massa :) Jag var dock inte så social eftersom jag gick av jobbe på möran där så söv till tre lr nöe på nyårsafton :)

Sen vet ja inte om jag har gjort nått speciellt, var ner till mor å far nån dag också :) Frida kom hit å sociala en stund i tisdags också :)

Igår fick jag äntligen jobba med min Fia å de gick ju asbra ju! Skulle vilja göra de fler gånger men så blire väl inte :( Allt bara flöt på å man behövde inte känna nån stress :) Hon är ju bara för BÄST alltså! :love:

Skulle jobbat idag också men vaknade å skulle göra mig i ordning men kände mig alldeles matt å ont i hela kroppen :( Så fick bli att sjukskriva sig idag.... Legat i soffan hela dagen å det bara kryper i mig... Vill städa bort julen här hemma ju men de får nog bli i morrn de om jag känner mig bättre :)
Nej nu ska jag ta å lägga mig i ett varmt bad så kanske mina leder mjuknar upp litti! Hoppas de för värken strålar ut i benen alldeles... Brukar få värk när jag har feber men känner mig i så febrig just nu, hmm konstigt ;s

Aja, inlägget blev som det blev men nu har jag iaf uppdaterat FIA! ;) haha!


Dagens idolbild på Fia! ;) (Bild sen somras)

välkommen hit!

RSS 2.0