Ivrig

Sådär då har man skjutsat gubben, nu återstår de bara att dammsuga samt göra sig klar ;) Riktigt ivrig nu å vill iväg NU för å se vad flickorna hittat på för mig ;p hihi! Så söta de är som hittat på detta för mig! ;)
,
Mina älskade flickor!
Fia :love:
,
Frida:love:

Trettionde Mars

Godmorgon!
Uppe tidigt idag på min lediga dag, å de känns gött att se solen lysa in i köket... Hoppas på en fin dag :) Iaf, har varit ner med tvätt precis å nu slänga i mig litte frukost :) Sen hämta tvätten å slänga i en maskin till :) Å så måste jag duscha å göra mig i ordning innan tolv för då ska jag skjutsa älssk till Hällefors för han ska på möte ;p Hinner inte riktigt göra mig i ordning efter de för ska nog hämta honom också :) Fia å frida ska ju liksom fira mig idag :D Wihih! Tar lite extra tid när man ska göra sig fin, lr iaf försöka ;)
,
Fasiken vilken rörig text de blir jämt! Tänker på flera saker samtidigt då blire att jag skriver om allt å de blir en jäklars röra, BYE!

Godmorgon

Känns som om de va länge sen jag var vaken vid denna tiden ;p
Känner mig litte bättre idag men förkyldningen är lika illa men de får att bli jobbet ändå sen :)
Jobbar ju bara 14-20 så de får gå :)
Har sovit riktigt uselt inatt, vaknade när älsklingen la sig å sen la jag mig på soffan för hosta å  krångla... Tänkte att han skulle få sova litte ;)
Piffade till naglarna litte igår! ;p

Långtråkigt

Klockan är halv fem å det är 18 grader i skuggan, hur gött låter inte de på en skala ett till tio?!
Men jag får inte gå ut inte, lr ja får å får det är väl inte så smart när man har feber kanske....
Älsklingen är inte hemma för tillfället å jag har extremt tråkigt nu!
,
Men fasiken vad gött att Färjestad tog hem första matchen i semifinalen iaf! :D Jag hoppas på att det bli Färjestad å AIK i finalen för då blire fajt mellan mig å älsklingen här hemma ;) HAHA! Han håller på AIK nämligen, bara för å jävlas ;p

Tjugosjunde Mars

Löning idag, å de satt fint i kassan de! :) Har precis betalat räkningar å de va ju inte lika roligt ;p HAHA!
Men men jag har mest legat i soffan än så länge, men fick nog av att se berget med disk så jag har faktiskt diskat också (Y) Plus i kanten till mig själv ;) Kanske skulle ta mig en dusch å sen försöka att ta mig till affären för å sen försöka laga litte mat, för mat måste vi ju ha i magen :) Fast tror gubben får fixa resten idag för jag måste ju vila om jag ska bli frisk nån gång :)
På tal om nått annat, inatt när Gustav skulle lägga sig så låg jag å hosta å snora så han inte kunde sova... Tillslut blev han arg på mig å fråga om ja kunde va tyst men då gick ja ut å la mig i soffan ist ;p haha stackarn som inte får sova! ;) Så har sovit på soffan halva natten :p Blir säkert lika inatt! Bye!

Tjugosjätte Mars

Tjo
Jobbhelgen har gått bra, förutom att jag fick feber inatt :/ Så jag har inte gjort speciellt mkt idag :)
Vaknade vid två å gick upp då Gustavs lillebror Arvid var här å hade pizza med sig :) Mumma va de!
Soffläge hela dagen å morgondagen blir lika så för jag måste bli frisk, så jobbigt å inte kunna jobba :/ Å så ska ju Fia å Frida fira mig på fredag så de e ju så typiskt att jag blir sjuk nu! ;/
Va ju iväg till Ica en sväng å hämta paket, Ååh älskar när man får hämta paket :)
Var iaf jogging/promenadskor i paketet å en parfym till älsklingen å så fick vi med nån typ resväska/tantväska ;p haha.... Punkt slut!
Mina
Gustavs :)

Tjugofemte Mars

Tjoho!
Fasiken jag hinner ingenting när jag jobbar natten :/ MEn måste ju säga att de va gött med en timme mindre inatt eftersom vi ställde fram klockan :)
Måste säga att denna helgen har gått skit bra med natt men annars tkr ja inte om de!
En natt återstår å hoppas den går fort iaf :) NU ska jagg ta å laga litti mat å sedan blaska av mig litti sen äre dags å sova igen ;p haha! Inte många timmar vaken såhär på dagen inte ;p Ska iaf hämta älsklingen sen innan jag drar till jobbe ikv :) Hejsvejs!

Tjugotredje Mars

Lite mer om gårdagen, Fia å jag var ju ute på promme runt Strandvägen :) Mycket trevligt å gött i de sköna vädret :) Blev även upp till Gåsbörn efter de med älsk så jag å svärmor tog oss en promme vi med :) Mkt promenader för mig men det är bra å gött för min kropp :)
,
Idag sov jag faktiskt litte längre, diskade å hade mig litte i lägenheten sen åkte vi till Ica för Gustav skulle hämta ut grejjer till crössen :) Upp till Gåsbörn så han fick grejja med den å jag tog med mig hundarna på en skön å svettig promme :) Maria, Laura, Richard å Ville mötte jag så gick med dom tbx igen :)
Satte mig ute i solen en stund å varvade ner när vi kom tbx :) Å shit vad solen värmer på tal om nått annat, VÅREN är här! :) Satt ute å åt våfflor å mös i de fina vädret...
Nu är jag tbx hemma å jag har precis varit iväg å hämtat blomlådan som jag glömde i Fias bil igår samt varit till ICa å hämtat mitt paket från Gina Tricot med klänningen å bikinin :) Allt passade prima!
Nej nu ska jag lägga mig å sove ett par timmar för sen äre dags för nattjobb IGEN! :(
,
Litte bilder från idag..
Promenaden
Bikinin
Klänningen/Linnet (Baksidan)

Tjugoandra Mars

Jaha, de har väl inte hänt så mkt, jobbat å stått i :) Varit i Gåsbörn å njöte av det fina vädret :)
Idag har jag å Fia varit å slängt litte skräp som vi hade på balkongen samt pantat :) Fick bli Kinan också å mums vad gött de va! :) Hihi! Blev Ica å handla en sväng också, så nu sitter vi vid köksbordet å pratar mellan himmel o jord! :) Jag bara gillart! :) Fia å jag har alltid så mkt att prata om! Kommit på en asbra grej vi ska göra för Frida näär hon fyller år! :) Wihih! Inte förens i Maj men ändå :)
Nej nu ska jag sociala litte! :)
Fialotta!

Nittonde Mars

Idag har de inte hänt speciellt mkt, sov länge idag så blev inge promme tyvärr! :/
Blev te å köre upp älsklingen till Gåsbörn för han skulle dit å grejja, sen tbx å då va dax för jobb för min del :) Varit treledig så gött å jobba faktiskt :)
Nu ligger jag å väntar på att han ska komma hem från Gäsbörn :)
Klickade visst hem en bikini å ett linne förut, Oops! ;) Hehe
Världens finaste älskling!
Den bästa som finns å jag älskar dej så grymt mkt!
15 HELA månader med dej idag! :love:

Effektiv

Idag har jag känt mig välfigt effektiv, Har dammat å grejja på varenda grejj i lägenheten tror ja :) DE känns som de iaf... Mamsingen kom öven hit så tog en tripp med henne till Ica sen fick de bli kaffe här hemma :) Tvättat har jag gjort också å även pysslat om mig själv litte, ansiktsmask å hårinpackning fick de bli :)
Nu filmmys med älsklingen! :)

Artonde Mars

I förrgår så va jag ner till stan en sväng å dola, vart solning med Frida också :) Vi tog oss en tur runt Storbron också... Mkt skönt! Svängde förbi Ica också å handlade litte :)
,
Igår vart de Storbron igen på förmiddagen å sedan satte ja igång med kalops, för första gången i mitt liv ;p Under tiden vart de dammsugning å duschning för min del :) Jag lyckades med maten förutom att de blev litte salt men äsch då :p Vid halv fyra drog vi upp till Lesjö fär å fira Adrian som fyllde år under veckan :) Bortskämd litten fis är dedär, fick hur mkt presenter som hellst ;o Men men så ska väl va tänker ja.... Svängde även förbi Gåsbörn en sväng på vägen hem... Där va hela familjen samlad så jag fick snutta litte bebis också ;D hihi! Så mysigt så :)
,
Nu har jag nyss kommit in från en promme, jag är på G nu med kondisen :) Funderar på om jag kanske ska damma innan min mor kommer på besök :) Sen får vi se vad som sker under dagen! bye!

Femtonde Mars

Jag måste bara säga att jag har verkligen fått vårkänsler, Fasiken vilken skön känsla! :) Å det betyder ju att jag också fyller år SNART! :D Hela 20 år!
,
Har iaf jobbat idag, å i morse när jag tog bilen till jobbet för att sedan ta bilen ner fort till arbetsförmedlingen efter jobbet... (Så tro inte att jag är lat) ;) Iaf så hoppade den jäkla remmen IGEN! Åh bli tokig på denna skit snart... Iaf strunta i arbetsförmedlingen å åkte hem ist! Nu sitter jag här å halv sover å glysar på litti kläder som jag är sugen på å beställa ;) hihi!
Funderar på å ta hand om min jungel här ;p Alltså vattna blommorna å sedan åka upp till Gåsbörn där min älskling är :) Byebye!

Fjortonde Mars

Jaha, humöret har inte varit på topp så jag har legat i sängen hela förmiddan... Nyss duschat så jag ska ta å göra mig färdig nu så jag kan dra te jobbe :)
Härligt med detta vårväder, så får bli converse å skinnjacka till jobbet :) Det gillas! Känns så skönt å slippa den stora tjocka vinterjackan ;p Jaha, dehär vart en ointressant å ovärt inlägg, bye!

Trettonde Mars

Tjoho!
Igår fick vi äntligen träffa den lille, å gud så söt! :)
Å idag har jag fått träffa Adrian som blivit så stor, fyller två år idag :)
Även min mormor fyller år idag så grattis till dom två :)

Jahapp, har äntligen frisknat till å har jobbat som vanligt... Va som sagt till Layra å Richard igår å fick träffa en nybliven bebis :D Så söt så! :) Idag började jag dagen med å gå runt Storbron, fort som tusan ;p
Efter de blev de å tvätta litti kläder samt duscha :) Grod upp till Lesjö för å umgås med min syster å syster son :) Mkt trevligt... Vi tvättade deras bil å fixade i stallet... Sedan slingade syrran håret på mig, mkt nöjd! :) MEn känner jag mig själv rätt så kommer jag å färga över dom sen när jag fått utväxt :p haha! Väl hemma så kom Johan på besök en kortis... Sedan gjorde jag å älsklingen oss äggsmörgåsar som satt finnt i magen nu ;p Nu sitter jag här å väntar på min älskling så vi får mysa litti! ;) Å imorrn blire jobb igen.... Hejsvejs!


Två åringen


Trötter


Mosters plutt

Tionde Mars

Jaha, vad har hänt här sen sist då, jo jag har varit till Kd två gånger i torsdags ;p
Först med älsklingen å sedan med syster som också skulle till sjukhuse... Men allt va lugnt så de va inget!
Sen har jag blivit sjuk också så har missat två dagar på jobbet ;/ Jäkla skit... Mår fortfarande illa men har ej spytt så i morrn fåre nog bli jobbe ändå :)
Älsklingen har blivit morbror också, hihi! Grattis till er Laura å Richard till den söta lilla pojken! :)
Nu fåre bli litte tacosoppa igen sen så får de bli upp till Gåsbörn för att fira älsklingens lillebror Arvid som fyllde år i torsdags :)
En litten kort uppdatering, men örker inte skrive mer tyvärr!

Femte Mars

Jaha, då var man pågång till mor å far igen :)
Älsk ska grejja med bilen å jag ska väl fixa maten där nere samt sova en skvätt innan det blir nattjobb igen! :) Får se vad jag hittar på mer, kanske plocka litti i mitt gamla rum där nere... Har en del saker kvar som jag egentligen inte ska ha tror ja ;p

Fjärde Mars

Tjoho..
Måste ju bara säga att det har inte hänt så mkt i mitt liv, ser ganska som vanligt ut! :D
Jobbat å stått i, idag har vi varit nere hos mor å far hela dagen för älsklingen har grejjat med bilen å jag å mamsingen har tvättar våra bilar :) Rena å fina är de nu, iaf på utsidan ;) haha!
,
Jaha, i morron äre dags för Gustavs syster Laura å klämma ut den lille men jag tror nog de blir på onsdag ja ;) Hihi, bara för jag å Gustav ska till sjukhuse på torsdag å då har jag räknat med å hälsa på dom ;) Då ska ni vara där Laura! ;) Om ni väljer å åka till Kd såklart men de hoppas vi :)
,
Måste ju bara berätta en STOR nyhet, jag ska bli moster IGEN! :D Wihih vad sköjj! :)

välkommen hit!

RSS 2.0