Tvmys

Sådär ja då har man gjort ett pass till ;p Å gjort allt hemma, hängde även tvätten. Nu liggertjag å kissen i soffan å kollar på tv medans min älskling jobbar å sliter :-) Lär va vaken rätt så länge ikv så jag vänjer mig för nattjobbe i helgen, å så får ja stiga upp tidigt så ja kan söve i möra eftermiddag :-)
Hoppas verkligen ja kan sova ordentligt i natt, sovit så sjukt dåligt i flera nätter nu pga min onda hals. men börjar kännas bättre nu :-) Dock har jag fått världens munsår ;s så grymt fult! Aja nu ska vi mysa vidare, bye!

Tjugonionde November

Tjo, nu va de ett tag sen jag skrev här men har inte haft tid lr ork till de...
I lördags var jag ner till mor å far för å göra mig en krans å hänga på dörren, åkte med Clion dit ner för skulle lämna kvar den så di får grejjen med den :) syster å barna var även där plus moster å kusin med en av barna :) Trevligttrevligt! Måste säga att jag är väldigt nöjd över kransen för å va första gången (a)! Åkte med systeryster hem sen på kvällen...
 
Söndagen vart de jobb, fick mig ett extra pass då men fy vad trött ;s Usch kändes hemskt att jiobba då men vad gör man inte för pengarna ;) Tror inte jag gjorde nå mer den dagen mer än å slappa å givet Bingolotto på kvällen :)
 
Måndag blev det ett kvällspass så blev inte så mkt gjort innan där så..
 
Tisdag städa ja lite grann å plocka fram stakarna å stjärnorna samt julgardinerna å dukar :) Blev riktigt myspys nu, älskar denna årstiden alltså :) hihi! På eftermiddagen åkte jag in till stan för å växla pengar på banken plus att jag plockade upp Fia för hon skulle med hit å sova kvar :) När vi kom hit så körde vi in en jädra massa ved ner till panna, snacka om svettigt ;p hehe!  Efter de gjorde vi oss en välförtjänt fruktsallad med vaniljsås på ;) MUMS! Blev också massa onyttig, givet! haha.. Fånga äckliga råttor gjorde vi också ;S USCH! Slog på film å mös med massa prat osv :) Mkt bra dag tjejen!
 
Onsdag vakna vi mkt tidigt då de blev frulle å en morgon promme, men blåste så kallt så vi sket i de ju ;p Satt igång med maten å sen blev de jobb på kvällen för min del... Efter jobbet så blev de Ica en sväng sen så följde jag med älsklingen i lastbilen :) Vart en vända till Kd med ett timmerlass, sköjj! :) Kom hem typ vid tolv å de va bar å tänn i panna å sängen direkt :) 
 
I morse sov jag faktiskt en bra stunn, gick inte upp förens halv elva ;$ Plockat lite här hemma å sköttat bort all snö som kommit här uppe :) Helt sjukt vilken skillnad de e på snö i stan å här ;p Här är de rena vinter medans gräsmattorna är bara i stan ;p haha! Men jag tkr bara de e mysigt med massa snö :) ihih å att jag å min älskling får sköta allt själv...  som att skotta snö, fixa med panna å klippa gräs å sånt, är ju rena vuxenpoängen de! ;D Nej men nu lär jag snart dra till jebbet igen, fick mig ett extra pass 17-21 bara men alltid nått :) Har ju min trevligt natthelg framför mig så ;s Börjas i morrn 21.00 å slut på måndag kl. 7.00 ;s USCH! Aja byebye!
 
Syster, Madde å Ing-Britt
 
Mormor å jag
 
Syrrans å min krans
 
Fruktsalladen
 
Snart första advent ju, å jag jobbar natt! Aja får mysa å tända på dagen när jag vaknar :) Missar ju julkalendern också då ju ;s Aja finns ju alltid kvar på boxen så jag kan titta i efterhand! TUR!

Bilder

Nya skorna
Här med!
De nys leggingsen plus skorna på :)
Kissen är med å gluttar!
 
Nej nu fåre bli mat i magen sen vidare till jobbet! bye!

Tjugotredje November

Tjo!
Gick bra å jobba igår, värken gick att över tillslut :) Träffade även min Fialotta på jobbet, så vi snacka litte :) Stackare som har en blå näsa ;) Så söt så! hihi, Efter jobb blev de iaf hem å då har jag ett paket på bordet, där i finns de ett par skor som Pernilla råkade klicka hem (a) ;) Blid kommer senare...
Men men har nyss kört ett pass kondis å styrka, det innebär alltså att jag har bärt in pannved å de va nyttigt för lilla mig de ;p Snacka om dålig kondis alltså ;s Men nu finns iaf de inne tills i möra iaf ;s Har även kört litte med mina hantlar, så nu är jag dyngsvett efter allt så nu fåre bli dusch innan jobbet :) Fick ett extra pass idag så kör kvällen igen 14-20 :) Men nu dusch, hej!

Tjugoandra November

Tjo!
Gårdagen tillbringade jag hemma, skulle egentligen ha jobbat men stanna hemma pga världens värk i hela kroppen å sjuk huvudvärk ;s Så blev inte speciellt mkt gjort för mig igår inte.
Idag känner jag mig lite piggare å tänkte försöka mig på jobb idag :-) kör ett pass 14-20 ikv. Så får bli dusch samt mat strax innan jobbdags :-P värt inlägg! Bye!

Våran dag <3

När jag kom hem förut så stod de ett paket på bordet å ett kort till, är han inte för gullig min älskling?! ;D Jag har världens finaste älskling å älskar honom mest av allt! Pusspåhonom! 

Dagen

Jag å Fia åkte direkt till khamn för att käka thaimat, å mums va gött de va ;p Sen vidare mot maxi för å köpa hårwax till älsklingen. Sen rullade bilen mot kga, där de blev ÖoB å leksaksaffären. Hittade lite saker plus julklappar till Adrian ;p Åkte in till stan en sväng för Fia skulle ha foundation som inte fanns :/ Men gick in på hm ist där jag fick mig ett par leggings å Fia med. Vart hem efter de, en massa prat har vi givet hunnit med :D  Juste vi parkerade i ett parkeringshus å de var världens läskigaste väg dit, typ karusell :s
 

Nittonde November

å månaderna bara flyger iväg :) Idag har jag å älsklingen varit tsm i 23 månader! :D Shit vad tiden går fort alltså å gud vad mysigt allt hat vart å är :) Bara älskar mitt liv!
 
Men men åter till helgen.. Jobbat hela helgen så slappat mest, men igår efter jobbet blev de mat å fika hos svärmor å svärfar eftersom Maria (svärmor) fyllde år!:) Super gott vare! Efter de blev de hem å tat lugnt sen iväg till Eric å Bea där vi spela Bingolotto å jag fick faktiskt bingo, dock en julkalender bara ;s Men inte dåligt att jag vann överhuvudtaget tkr ja ;p Nils vann också fast en ny bingolott ;p haha inte dåligt inte!
Sen blev de soffmys till Beck som gick på fyran :) De va min helg de ;p
 
Nu sitter jag här å väntar på å få åka till Fia å plocka upp henne, men kom en elektriker hit för en liten stund sen så kanske är bäst jag är kvar här hemma tills han åkt :) Men men jag å Fia ska iaf till ÖoB i Kga samt mat i Khamn tror ja att de blir, mumms! :) Deras goda Thaibuffé fåre bli =) Nej men nu får jag plocka lite här hemma under tiden jag väntar, byebye!
 
Soofisan å jag! <3

Sextonde November

Tjo! Idag tog kissen å jag sovmorgon å vi körde även morgonmys :-) Efter de blev de seg resten av dagen tills jobbet kallade kl.2 så slutade åtta nu ikv :-P Direkt hem å slängde i mig lite mat eftersom smarta jag inte åt innan jag åkte ;s Så ashungrig när ja kom hem så nu ligger jag nyduschad i sängen å ska strax sova :-) I morrn vankas jobb igen, ett kvällspass igen :-) Bra för mig de som inte är en morgonmänniska. Nej, natti

Femtonde November

Tjo!
Idag har jag haft bästa Fia här ;p Vi gick en promenad å prata en massa så vi fick upp flåset rätt så fort, haha! ;p Sen laga vi till hamburgare, å vart även efterrätt lite glass med banan å colasås på, mums på de! Efter de blev de matkoma i soffan framför skräckis ;p Massa prat också, givet! Nu har jag varit ner å färgat håret på svärmor, så nu blir de varma smörgåsar framför tvn. 

Fjortonde November

Tjo!
Gick upp rätt tidigt å lagade kalops, eftersom det ska koka så länge ;p Fia skulle kommit idag men hennes bil funka inte så hon kommer i möra ist :D hihi! En heldag med Fia sitter inte fel =) Vet inte om jag har gjort så mkt mer vettigt idag.... Har mest gått å väntat på att åka till jobbet ;p Fick mig ett extra pass idag, dosck bara mellan 17-21 men alltid något :) Så nu snart lär jag dra, vilket onödigt inlägg de blev men aja ;p Byebye!

Hårprodukter

Bästa produkterna till håret!

Trettonde November

Min helg kan vi börja med :)
Jobbade ju kvällen i fredags, å väl på jobbet så fick jag feber plus asont i halsen ;s Men men fick gå ändå för va ju sista dagen sen ledig helg...
Natt mellan fredag å lördag vakna ja halv fyra å frös som en gris, men ändå va ja kokhet på hela kroppen ;s Bara å konstatera att jag hade feber... Sov till en typ elva på lördagen å kände mig lite friskare så jag höll mitt löfte å bju mor å far på middag på kvällen :) Å så blev de att, även fast de kändes värre på kvällen igen men ändå ;p
 
Blev iaf nån slags gryta men gött blev de iaf :) Detta va den goda efterrätten!! ;p Fasiken att jag inte lagar mer seriös mat om dagarna egentligen ;p Aja...
På kvällen då kom vi på att vi skulle till Gbg på söndagen...
Å så blev de.. Jag, pappa å Gustav åkte dit på förmiddagen för å titta på en bil till mig :D En röd liten fara fick de bli å nu är den min :) hihi!
Här har ni den, å jag är skit nöjd, så nu kan Clion slänga sig i väggen ;)
 
Å igår blev de jobb igen sen slappa resten av kvällen å de behövde jag.. För har inte haft tid å vilat i helgen alls även fast jag varit sjuk ;s Men men så är livet ibland... 
Idag blev de ner till mor å far för å sätta på vinterdäckena på denna faran :) Fick ta pappas i vinter för fick med mig dubbfria när jag köpte bilen å de funkar nog nästan inte här uppe eftersom Gådbörnsvägen är så dåkig på vintern.. Så min snälla pappa tar dom dubbfria ist :D  Nyss hemkommen där ifrån så nu har jag tänt i panna en stund innan ja lägger mig, så de är varmt till älsk kommer hem :) Förresten han har ju fått jobb också, Jippi! :D Nu är allt prima! Förutom att jag/vi måste grejja med Clion som ej gick igenom besiktningen idag :/ Skit bil, men sen ska den iväg så fort som möjligt ;p Nej nu ska ja mysa framför tvn en stund, byebye! :)

Åttonde November

Tjo, igår gick ja å la mig vid åtta å söv till halv sex då de va dags å gå upp förjobb ;p Kände mig utvilad då, men så fort ja kommer till jobbet så blir ja trött. Men väl hemma så blir de matlagning, sen lite pyssel här hemma. Jag å kissen har ju iofs  varit ute i snön, å jag bara älskar vädret nu!:p Just nu sitter jag i soffan å myser å de ska jag fortsätta med!

Bilder

Godnatt

Då kör vi lockar i morgon! Nattinatti .!

Sjätte November

Hej
Som sagt jag tog mig ju ett extra pass idag, va inte så många timmar men alltid något :) Men jag har då aldrig varit så trött som jag varit idag, men tro tusan de eftersom jag gick av mina nätter igår mörse ;S Å srn helt plötsligt ska jag upp bid den tiden som jag la mig igår, så inte så konstigt kanske... Har iaf tagit mig en dusch å myskläderna är på :) MEn nu ska jag ner å baka colasnittar såhär på kvällskvisten ;p Tog mig en skön å härlig promenad förut också å de behövdes kan ja lova =P jobb resten av veckan sen ledig helg :D nej nu lär jag dra, hejvejs!

Femte November

Tjoho!
Jobbat natt i helgen så drf de inte kommit nån uppdatering..
I lördags när jag vaknat så kom mina tjejer hit på besök, mkt trevligt! =) Vart kaffe å massa snack! :) När de åkte så la jag mig en sväng igen... Haha känns som att jag bara sover på dagarna när jag jobbat natt ;s Fast visst det blir ju helt fel ju ;s
Igår så vart det mest lugnt, men spelade iaf Bingolotto innan jag åkte till jobbet plus att Frida å Daniel kom hit upp en snabbis innan jag åkte :) Trevligt trevligt..
Ja egentligen har det väl inte hänt allt för många knop här hemma i helgen men ändå...
Idag har jag sovit ut så söv till hela kl.2 SKÖNT! :) Vi har redan tittat klart på säsong 8 i Skilda världar ;p haha
Haft besök av Laura Wille å Arvid också så blev fika å prat :) Sen har jag lagat mat å diskat, sånt som måste göras ;p Nu fåre bli dusch sen tvmys som vanligt, Arvid kommer hit å sover över inatt också. Imöra äre jobb som gäller, 7-11.30 inte så längt pass men skönt såhär efter natt helgen :) Skulle ju varit ledig i morrn men måste ha extra timmar plus att de blir pengar :D hihi! Nej nu lär jag duscha, byebye!

Första November

Tjo!
Ledig idag å de behövs så jag pallar med mina tre nätter i helgen! =) Men men, vad har jag gjort idag da?! Jo jag har tagit mig en promenad samt lagat mat å gjort mitt hemmagjorda mos för första gången ;$ hihi varit lat å kört pulvermos innan ;p men måste ju säga att jag vart riktigt nöjd för de gick å äta iaf ;) haha!
Efter de så städade jag är älsklingen, lr ja vi dammsög å skura golvena nere å gjorde ren toan å så :) Så det blev ingen storstädning direkt men renare iaf ;p
Alltså jag fattar inte men jag längtar som tusan till jul, lr iaf tills så man tar fram alla julsaker å kan baka knäck, pepparkakor å cola =) MUMS! Å framförallt tillaga den goda skinkan! ÅÅH så mysigt alltså! :) Men det bästa är ju julklapparna, är som ett barn nu känner jag.. haha kanske inte har vuxit upp ännu :$
 
 
Bild från förra julen!
Å givet så jobbar jag julaftonskvällen i år igen! SUCK! :(
Nej nu fåre bli duschen sen hoppa i Onepiecen å mysa i soffan resten av kvällen:)

välkommen hit!

RSS 2.0